> VIANOCE v detskom kútiku
VIANOCE v detskom kútiku

Klub Kĺbik už v roku 2010 otvoril detský kútik v NÚRCH pre malých hospitalizovaných i ambulantných pacientov. Deti si na svoj priestor v zimnej záhrade zvykli a hračky im spríjemňujú dlhé čakanie na vyšetrenia alebo chvíle počas pobytu na klinike. Nábytok a hračky pravidelne dopĺňame a obmieňame zo sponzorských darov alebo od detí, ktoré prinesú narodeninové darčeky maskotom KK Remíkovi a Remke na letný rekondično-integračný pobyt.

Aké by to boli Vianoce bez darčekov? Vďaka sponzorskému daru od Letenky.sk sme mohli opäť nakúpiť hračky, farbičky, skicáre, omaľovánky a ďalšie drobnosti, ktoré potešia. Dlhodobý projekt, ktorý odšťartoval našu spoluprácu už na jeseň 2012 pod názvom POMÁHAME Letenky.sk mohol Klub Kĺbik obnoviť hračky opakovane a tiež usporiadať rekondično-integračné pobyty v lete 2013 a 2014.

viac tu: http://www.letenky.sk/pomahame/liga-proti-reumatizmu

http://www.letenky.sk/aktuality/projektu-pomahame-sa-dari

Stromček v detskom kútiku a svetielka na ňom vykúzlili tú správnu atmosféru. Deti a mamičky pomohli v kútiku upatať a urobiť dlhú papierovú reťaz, ktorou stromček dekorovali.

Ďakujeme všetkým, ktorí v roku 2014 priložili ruku k dielu alebo inak pomohli k vydareným podujatiam Klubu Kĺbik.

Všetkým, hlavne deťom z KK, prajeme veľa zdravia, spokojnosti v rodine a pod ich stromčekom doma darčeky, po ktorých túžia. Nech je to čas splnených želaní pre malých i veľkých.

LPRe – Klub Kĺbik

—————
Téma: Klub Kĺbik

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Pracovné stretnutie zástupcov AOPP s členmi Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo
Pozývame vás na webinár Compliance pacienta a vplyv na pacientmi reportované výsledky, ktorý pripravujeme na piatok 26. apríla o 17.00 hod. Bude to online vysielanie prvej Univerzity Reumy v roku 2024.
Na pozvanie poslancov Európskeho parlamentu Lucie Ďuriš Nicholsonovej a Jozefa Mihála sa aj zástupkyne LPRe SR zúčastnili v Bratislave a v Košiciach na konferencii s názvom Rovnaké postavenie ľudí so zdravotným postihnutím v krajinách Európskej únie – európske...