> Besedy s reumatológmi 2019
Besedy s reumatológmi 2019
Od septembra štartujeme obľúbený projekt LPRe SR besedy „…bez bieleho plášťa“ v ôsmych rôznych mestách po celom Slovensku.
Začíname 24. septembra v BANSKEJ BYSTRICI a TOPOĽČANOCH
Pokračujeme 26. septembra v BRATISLAVE
2. októbra nás nájdete v KRÁSNO NAD KYSUCOU
10. októbra POPRADE
23. októbra PÚCHOVE
7. novembra budeme v NÚRCH Piešťanoch
11. decembra turné ukončíme v KOŠICIACH.

Na besedách s lekármi bez bieleho plášťa je vytvorený priestor, aby ste sa mohli spýtať na to, či máme stanovenú presnú diagnózu, liečbu na čo sa máme v rámci nej pripraviť, ako zmeniť životosprávu, aké máme šance na stabilizáciu a zlepšenie zdravotného stavu, ako sa môžeme a musíme vyrovnať so svojou diagnózou….

Besedy s lekármi bez bieleho plášťa vytvárajú priestor aj lekárom, aj pacientom na otázky a odpovede, na ktoré nie je časový priestor v ambulanciách.

Príďte sa podebatovať s nami a s reumatológmi.
Tešíme sa na VÁS!

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Leto pomaly končí. Pre LPRe SR je to obdobie, kedy u nás vrcholia prípravy na jesenné kampane a program Svetového dňa reumatizmu (SDR) 2024. Postupne vám predstavíme všetko, čo pre vás pripravujeme.
Liga proti reumatizmu na Slovensku ďakuje za pozvanie Klubu Luna Senior Friendly, o.z.  pani Lívii Matulovej Osvaldovej, riaditeľke klubu a pani Danielke Fabianovej na podujatie SPOLU A NAPLNO. Podujatie sa uskutočnilo 20 . -21. júla v Bratislave v Medickej záhrade.
Deti s reumou sú už našťastie poväčšine na nerozoznanie od iných, aj keď reumatické ochorenia a zvlášť artritídy, patria k najbolestivejším chronickým ochoreniam.